Prakawis kita - Shenzhen Youlumi Co., Ltd

Babagan awake dhewe

Shenzhen Youlumi Co.LTD

Shenzhen Youlumi Co.LTD spesialisasi ing Manufaktur LED produk cahya. We gumunggung tim R & D profesional lan pengalaman, ditemtokake kanggo ngalahake tantangan saka pembangunan, produksi lan distribusi fase Manufaktur cahya. Youlumi anggota tim motivasi propel advancement perusahaan ing teknologi LED. Setelan pathokan kanggo saingan ing industri.

Madeg ing Juli 2012, kita setya prodhuksi LED bohlam lan cahya jagung produk. Ing 2013, kita kasil perdana inovatif 150W lan 200W lampu jagung kita kang sing pembalap ditempelake. sawetara produk kita terus-terusan ngembang lan saiki dumadi 250W, 300W etc. model.

Saiki, cahya jagung kapal penggedhe 250W kita sampurna rego 400W lan 1000W Hid sumber cahya. Ing 2014, Kita retrofitting kits in 80W, 100W etc. produk Varian padha sijine menyang pasar. Kita dhuwur teluk lan werna lampu wis nampa ujian apik akeh customer kang.

Aplikasi utami produk kita ing warehouses, mal, fasilitas komersial lan setelan ruangan warna. Iki produk metu dileksanakake alternatif ing pasar Eropah lan Amérika. produk kita saged ing ngganti kabeh sumber cahya lungse kalebu CFL, HPS, LED UV Ngruwat Sistem lan Globes Metal halida supaya gadhah ngurangi konsumsi daya. goal utami kita ngewangi kita pelanggan ing mudun biaya listrik lan nampa lan status enviromentally loropaken.

Kita Slogan perusahaan, pasar-oriented, ngarahke ing Manufaktur istiméwa produk competitive. Kita saestu Mugi kanggo Teknologi pembangunan ono gunane lan kerjasama.