За нас - Шенжен Youlumi копродукции, ООД

за нас

Шенжен Youlumi Co.LTD

Шенжен Youlumi Co.LTD специјализира во производство на LED осветлување производи. Ние се пофали со професионална и искуства R & D тим, решени да ги надминат предизвиците фази на развој, производство и дистрибуција на осветлување производство. Youlumi членови мотивиран тим бутам напредок на компанијата во LED технологија. Поставување репер за своите конкуренти во индустријата.

Основана во јули 2012 година, посветена на производство на LED сијалица и пченка светлина производи. Во 2013 година, успешно ја имаше својата премиера на нашите иновативни пченка светла 150W и 200W кој содржи вграден возачот. Нашата палета на производи постојано се проширува и сега се состои од 250W, 300W, итн модели.

Во моментов, нашата пченка светлина предводник 250W совршено заменува 400W и 1000W HID извор на светлина. Во 2014 година, Нашата надградбата колекции во 80W, 100W итн Варијанти производи се стави на пазарот. Нашите високо залив и уличните светилки добиле добра мислењата бројни купувачи.

Примарната примена на нашите производи е во магацини, трговски центри, деловни објекти и различни поставувања на отворено. Овие производи се врши надвор алтернативи во европските и американските пазари. Нашите производи се во состојба во замена на сите застарени извори на светлина, вклучувајќи CFL, ВЕЦ, LED УВ лекување системи и Метал Халид глобуси, со цел да ја намали потрошувачката на енергија. Наша примарна цел е да им помогне на нашите клиенти во намалување на нивните трошоци за електрична енергија и постигнување на enviromentally пријателски статус.

Нашата компанија слоган, пазарно-ориентирани, се фокусира на производство исклучок на конкурентни производи. Ние навистина се надеваме за корисни заеднички развој и соработка.