• Дома
  • LED светло за балони
LED светло за балони
  • LED светло со балон со 2 Метри статив
    LED светло со балон е мултифункционална преносна рачна ламба. Триножецот може да се расклопи, носени и обесени. Кога станува збор за осветлување во голема површина, производот е идеално решение за високо осветлување при раскрсници на патишта за рударски транспорт, работи на патот, градилишта, настани, и општи индустриски програми и програми за одржување. LED балон
  • LED светилки за балони со висок лумен
    LED светло со балон е мултифункционална преносна рачна ламба. Триножецот може да се расклопи, носени и обесени. Кога станува збор за осветлување во голема површина, производот е идеално решение за високо осветлување при раскрсници на патишта за рударски транспорт, работи на патот, градилишта, настани, и општи индустриски програми и програми за одржување. LED балон
1 Страница 1 на 1
Испратете ја вашата порака до нас:
ПРАВДА СЕГА

Билтен

Анкета сега

Следете нè

ПРАВДА СЕГА