• Дома
 • LED осветлување на градежништвото

LED осветлување на градежништвото

 • 300W телескопско светло за работно светло со статив

  Кога станува збор за осветлување на голема површина, овој производ е идеално решение за осветлување со голем удар на патот со рудник. Раскрсници патишта, градилишта, настани и општи програми за одржување на индустриското земјиште. Влезен напон 100-277V AC или 24V DC напон: 300W лумен: 39000LM во Вкупно Вид на заштита: IP65 Заштита од удар:...
 • 300W LED мобилно светло за работа со подигнувачки преносен статив

  Кога станува збор за осветлување на голема површина, овој производ е идеално решение за осветлување со голем удар на патот со рудник. Осветлување со високи влијанија на крстосниците на патиштата со рудник, работи на патот, градилишта, настани и општи програми за индустриско одржување ... Влезен напон 100-277V AC или 24V DC напон: 300W лумен: 39000Вкупно LM
 • LED светло со балон со 2 Метри статив

  LED светло со балон е мултифункционална преносна рачна ламба. Триножецот може да се расклопи, носени и обесени. Кога станува збор за осветлување во голема површина, производот е идеално решение за високо осветлување при раскрсници на патишта за рударски транспорт, работи на патот, градилишта, настани, и општи индустриски програми и програми за одржување. LED балон
 • LED светилки за балони со висок лумен

  LED светло со балон е мултифункционална преносна рачна ламба. Триножецот може да се расклопи, носени и обесени. Кога станува збор за осветлување во голема површина, производот е идеално решение за високо осветлување при раскрсници на патишта за рударски транспорт, работи на патот, градилишта, настани, и општи индустриски програми и програми за одржување. LED балон
1 Страница 1 на 1

Испратете ја вашата порака до нас:

ПРАВДА СЕГА

Билтен

Анкета сега

Следете нè

ПРАВДА СЕГА