• Дома
  • LED приклучок светло
LED приклучок светло
  • Висококвалитетни предводени светла за пристаништа со 40" 60" Нишалка за рака
    * Телата на серијата YouLumi се совршени за индустриски, производство и складирање. * Наменето е да ги осветлува приколките на тракторите до 53 ft за товарење и истоварување. * Одлично за секоја апликација која бара долг век на траење и ниски трошоци за одржување. * 50,000 час живот на ЛЕР за користење на влажни локации. Предмет: Приклучок за вчитување на ЛЕР
  • ЛЕР светлосни тела за складишта и приколки
    Правилно осветлените приколки на обвинителната клупа играат важна улога во безбедноста на работниците, повеќе OSHA стандард 1910 бара да се осветлат доковите за вчитување. Потребен е тежок и флексибилен лесен дизајн за да се издржи суровата околна пристаниште и да се подобрат несоодветните услови за осветлување во приколките. Предмет:...
  • Високо квалитетни предводени флексибилни светла за прицврстување на рацете
    ● Челичната рака не попушта лесно се наведнува околу повеќето патеки на приклучните врати ● Брза и лесна за инсталирање на која било вертикална површина. ● Низок профил и лесен за позиционирање ● Цела должина може да се свитка за да создаде цврсти агли ● Може да се ротира 180 степени за двонасочно осветлување ● Четири (4)...
1 Страница 1 на 1
Испратете ја вашата порака до нас:
ПРАВДА СЕГА

Билтен

Анкета сега

Следете нè

ПРАВДА СЕГА