• Дома
  • LED светло за мобилен диск
LED светло за мобилен диск
  • 300W телескопско светло за работно светло со статив
    Кога станува збор за осветлување на голема површина, овој производ е идеално решение за осветлување со голем удар на патот со рудник. Раскрсници патишта, градилишта, настани и општи програми за одржување на индустриското земјиште. Влезен напон 100-277V AC или 24V DC напон: 300W лумен: 39000LM во Вкупно Вид на заштита: IP65 Заштита од удар:...
  • 300W LED мобилно светло за работа со подигнувачки преносен статив
    Кога станува збор за осветлување на голема површина, овој производ е идеално решение за осветлување со голем удар на патот со рудник. Осветлување со високи влијанија на крстосниците на патиштата со рудник, работи на патот, градилишта, настани и општи програми за индустриско одржување ... Влезен напон 100-277V AC или 24V DC напон: 300W лумен: 39000Вкупно LM
1 Страница 1 на 1
Испратете ја вашата порака до нас:
ПРАВДА СЕГА

Билтен

Анкета сега

Следете нè

ПРАВДА СЕГА