100watt LED String Work Light

  • 100Светло Работа светло со жица за поврзување со вати

    »Лесни глави распоредени 10 стапалата / 3одвоени, исто како и традиционалното светло за работа со жици. »Линија за суспензија со водоотпорен спој, лесен за составување и замена. »Користете високо светло SMD2835, ефикасноста до 120lm / W. »Дојдете со заштитен капак на мрежата, двојно заштити. »Навлака за компјутер со опал, дизајн против заслепување.
1 Страница 1 на 1

Испратете ја вашата порака до нас:

ПРАВДА СЕГА

Билтен

Анкета сега

Следете нè

ПРАВДА СЕГА