• Дома
  • 300W телескопско светло за работно светло со статив

300W телескопско светло за работно светло со статив

  • 300W телескопско светло за работно светло со статив

    Кога станува збор за осветлување на голема површина, овој производ е идеално решение за осветлување со голем удар на патот со рудник. Раскрсници патишта, градилишта, настани и општи програми за одржување на индустриското земјиште. Влезен напон 100-277V AC или 24V DC напон: 300W лумен: 39000LM во Вкупно Вид на заштита: IP65 Заштита од удар:...
1 Страница 1 на 1

Испратете ја вашата порака до нас:

ПРАВДА СЕГА

Билтен

Анкета сега

Следете нè

ПРАВДА СЕГА