60watt LED String Work Light

  • 60Светло Работа светло со жица за поврзување со вати

    » 5 светла или 10 светла по куп за опција. Погоден за различно барање на далечни. »Лесни глави распоредени 10 стапалата / 3одвоени, исто како и традиционалното светло за работа со жици. »Користете високо светло SMD2835, прозрачна ефикасност до 125lm / W. »Готово 50000 часа живот и понуди 5 offer
1 Страница 1 на 1

Испратете ја вашата порака до нас:

ПРАВДА СЕГА

Билтен

Анкета сега

Следете нè

ПРАВДА СЕГА