• Дома
  • Висококвалитетни предводени светла за пристаништа со 40" 60" Нишалка за рака

Висококвалитетни предводени светла за пристаништа со 40" 60" Нишалка за рака

  • Висококвалитетни предводени светла за пристаништа со 40" 60" Нишалка за рака

    * Телата на серијата YouLumi се совршени за индустриски, производство и складирање. * Наменето е да ги осветлува приколките на тракторите до 53 ft за товарење и истоварување. * Одлично за секоја апликација која бара долг век на траење и ниски трошоци за одржување. * 50,000 час живот на ЛЕР за користење на влажни локации. Предмет: Приклучок за вчитување на ЛЕР
1 Страница 1 на 1

Испратете ја вашата порака до нас:

ПРАВДА СЕГА

Билтен

Анкета сега

Следете нè

ПРАВДА СЕГА