• Дома
  • Led Balloon Lights With 2 Метри статив

Led Balloon Lights With 2 Метри статив

  • 640W LED октопод расте светло

    " Извор на светлина: LED2835 / LED3030 »Спектар: PhysioSpec Indoor™ » Power Factor: >0.95 »Дистрибуција на светлина: 120° »Висина на монтирање: 6"-12"(15.2-30.5цм) Над крошна »Термичко управување: Пасивно »Затемнување: 10V-Source » Total Harmonic Distortion (THD): <20% »Доживотно: >50,000hrs » IP Rating: IP65 » No UV or IR in the beam…
  • LED светло со балон со 2 Метри статив

    LED светло со балон е мултифункционална преносна рачна ламба. Триножецот може да се расклопи, носени и обесени. Кога станува збор за осветлување во голема површина, производот е идеално решение за високо осветлување при раскрсници на патишта за рударски транспорт, работи на патот, градилишта, настани, и општи индустриски програми и програми за одржување. LED балон
1 Страница 1 на 1

Испратете ја вашата порака до нас:

ПРАВДА СЕГА

Билтен

Анкета сега

Следете нè

ПРАВДА СЕГА