• Дома
  • Led Dock Light Fixtures For Warehouses And Trailers

Led Dock Light Fixtures For Warehouses And Trailers

  • 320W Квантна LED светло за растење

    " Извор на светлина: LED2835 / LED3030 »Спектар: PhysioSpec Indoor ™ »Излез на светло PPF: 832-2496 μmol / s »Ефикасност: 2.6 μmol / J »Фактор на моќност: >0.95 »Напон на влез во наизменична струја: 90-277V AC, 300-480V AC, 50/60Hz »Дистрибуција на светлина: 120° »Висина на монтирање: 6"-12"(15.2-30.5цм) Над крошна »Термичко управување: Пасивно »Затемнување: 10V-извор »Вкупно
  • ЛЕР светлосни тела за складишта и приколки

    Правилно осветлените приколки на обвинителната клупа играат важна улога во безбедноста на работниците, повеќе OSHA стандард 1910 бара да се осветлат доковите за вчитување. Потребен е тежок и флексибилен лесен дизајн за да се издржи суровата околна пристаниште и да се подобрат несоодветните услови за осветлување во приколките. Предмет:...
1 Страница 1 на 1

Испратете ја вашата порака до нас:

ПРАВДА СЕГА

Билтен

Анкета сега

Следете нè

ПРАВДА СЕГА