Nepangkeun - Shenzhen Youlumi Co., Ltd

Tentang Kami

Shenzhen Youlumi Co.LTD

Shenzhen Youlumi Co.LTD specializes di manufaktur LED produk pencahyaan. Urang boast hiji tim R & D profésional jeung pangalaman, ditetepkeun nungkulan tantangan ngembangkeun, produksi jeung distribusi fase manufaktur pencahyaan. Youlumi anggota tim ngamotivasi propel kamajuan parusahaan di téhnologi LED. Netepkeun patokan pikeun pesaing na di industri.

Didirikeun taun Juli 2012, urang komitmen ka ngahasilkeun LED bohlam na lampu jagong produk. Dina 2013, urang hasil premiered inovatif 150W na 200W lampu jagong urang nu ngandung hiji supir study. rentang produk urang terus expands tur kiwari ngandung 250W, 300W jsb model.

Geuwat, lampu jagong andalannya 250W urang sampurna supersedes 400W na 1000W nyumput sumber cahaya. Dina 2014, kami retrofitting kit di 80W, 100W jsb produk Varian anu nempatkeun kana pasaran. Kami tinggi salam jeung jalan lampu nampi appraisals alus sababaraha customer urang.

Aplikasi primér produk urang aya dina gudang, mall balanja, fasilitas komérsial sarta setélan outdoor rupa-rupa. produk ieu kaluar dipigawé alternatif di pasar Éropa sarta Amérika. produk urang anu boga kabisa dina ngaganti sakabeh sumber lampu leungit kaasup CFL, HPS, LED UV curing Systems na globes Metal halida guna ngabogaan ngurangan pamakean daya. Tujuanana primér kami nyaeta pikeun mantuan konsumén urang di turunna waragad listrik maranéhanana sarta achieving hiji status enviromentally friendly.

Kami slogan parusahaan, pasar-berorientasi, fokus dina manufaktur iwal produk kalapa. Urang sabenerna mudahan pikeun silih ngembangkeun mangpaat jeung gawé babarengan.