• Bumi
  • Cahaya Jagong LED IP64
Cahaya Jagong LED IP64
  • IP64 Super MINI 15watt Sareng 25watt Lampu Jagung LED
    » LED replacement for high wattage HID fixtures from 80W to 150W. »Supir integral, ngaleungitkeun kabutuhan supir éksternal atanapi ballast. »Manjang 3x langkung lami tibatan logam halida atanapi lampu HPS HID. » Suitable for use in totally enclosed fixtures. » High efficiency up to 150 lumens per…
  • Lampu jagong LED IP64 36W 54W 63W
    » LED replacement for high wattage HID fixtures from 150W to 220W. »Ngonsumsi dugi ka 80% tanaga kirang ti sistem HID konvensional. »Sumber lampu LED canggih-canggih nganteurkeun 140 lumens per watt. »Manjang 3x langkung lami tibatan logam halida atanapi lampu HPS HID. » Shatter resistant for reduced…
1 Page 1 of 1
Kirim pesen ka kami:
PISAN AYEUNA

Newsletter

Enquiry Ayeuna

Tuturkeun Kami

PISAN AYEUNA