• Bumi
  • Lampu Vérsi LED Jagong
Lampu Vérsi LED Jagong
  • 65watt Sareng 85watt ETL / DLC Didaptarkeun Lampu Jagung LED
    » LED replacement for high wattage HID fixtures from 200W to 400W. »Supir integral, ngaleungitkeun kabutuhan supir éksternal atanapi ballast. »Pecahan tahan pikeun ngirangan résiko cilaka & ngarusak. »Manjang 3x langkung lami tibatan logam halida atanapi lampu HPS HID. » Great for a variety of…
1 Page 1 of 1
Kirim pesen ka kami:
PISAN AYEUNA

Newsletter

Enquiry Ayeuna

Tuturkeun Kami

PISAN AYEUNA