• Bumi
  • Cahaya Jagong LED IP64

Cahaya Jagong LED IP64

  • IP64 Super MINI 15watt Sareng 25watt Lampu Jagung LED

    » LED replacement for high wattage HID fixtures from 80W to 150W. »Supir integral, ngaleungitkeun kabutuhan supir éksternal atanapi ballast. »Manjang 3x langkung lami tibatan logam halida atanapi lampu HPS HID. » Suitable for use in totally enclosed fixtures. » High efficiency up to 150 lumens per…
1 Page 1 of 1

Kirim pesen ka kami:

PISAN AYEUNA

Newsletter

Enquiry Ayeuna

Tuturkeun Kami

PISAN AYEUNA