Welcome to Youlumi

Shenzhen Youlumi Co.LTD spesialisasi ing Manufaktur LED produk cahya. We gumunggung tim R & D profesional lan pengalaman, ditemtokake kanggo ngalahake tantangan saka pembangunan, produksi lan distribusi fase Manufaktur cahya. Youlumi anggota tim motivasi propel advancement perusahaan ing teknologi LED. Setelan pathokan kanggo saingan ing industry.Established ing Juli 2012, kita setya prodhuksi LED bohlam lan cahya jagung produk. Ing 2013, kita kasil perdana inovatif 150W lan 200W lampu jagung kita kang sing pembalap ditempelake. sawetara produk kita terus-terusan ngembang lan saiki dumadi 250W, 300W etc. model. Saiki, cahya jagung kapal penggedhe 250W kita sampurna rego 400W lan 1000W Hid sumber cahya. Ing 2014, Kita retrofitting kits in 80W, 100W etc. produk Varian padha sijine menyang pasar ...

Napa Pilih kita

  • Pengalaman 6 Taun

    Pengalaman 6 Taun

    6 taun pengalaman ing UPS, Inverter, solar lan batre Manufaktur lan ngekspor.

    Read More
  • Siji-mandeg Tuku

    Siji-mandeg Tuku

    sawetara sing kebak sumber produk daya, aturan siji-mandeg tuku.

    Read More
  • Team Sales Professional

    Team Sales Professional

    tim dodolan profesional, aturan layanan pribadi lan kebon.

    Read More
  • LED String cahya
  • LED High Mast Lamp
  • LED Linear Magnetic retrofit Kit
  • LED Linear panel
  • Lampu bay Low
  • LED panel
  • LED Balloon Lighting
  • Retrofit Kits LED
  • LED High bay lights
  • LED Lampu Work

certificate

LED String Certification lamp ETL
Linear Magnetic retrofit Certification Kit ETL
Loading Dock cahya ETL Certification
Certification lvd
saa Certificate
Certification CE-EMC
Certification CE-lvd
Certification EMC
LED Corn Lamp ETL
LED Corn Lamp FCC
LED Highbay cahya (Parking LED Lot Light) Certification ETL
LED IP64 Jagung Lampu CA01 ETL
Certification ETL LED Linear panel
Certification ETL LED panel
Certification ETL LED retrofit Kits

About

Prostar News

customer

  • 8

    88

    taun Madeg
  • 8

    88

    Taun Trade International
  • 12

    812

    Engineers Technical
  • 30

    830

    Ngèkspor Negara

Youlumi is a professional LED R&D manufacturer and energy expert.