Wilujeng sumping di Youlumi

Shenzhen Youlumi Co.LTD specializes di manufaktur LED produk pencahyaan. Urang boast hiji tim R & D profésional jeung pangalaman, ditetepkeun nungkulan tantangan ngembangkeun, produksi jeung distribusi fase manufaktur pencahyaan. Youlumi anggota tim ngamotivasi propel kamajuan parusahaan di téhnologi LED. Netepkeun patokan pikeun pesaing na di industry.Established dina bulan Juli 2012, urang komitmen ka ngahasilkeun LED bohlam na lampu jagong produk. Dina 2013, urang hasil premiered inovatif 150W na 200W lampu jagong urang nu ngandung hiji supir study. rentang produk urang terus expands tur kiwari ngandung 250W, 300W jsb model. Geuwat, lampu jagong andalannya 250W urang sampurna supersedes 400W na 1000W nyumput sumber cahaya. Dina 2014, kami retrofitting kit di 80W, 100W jsb produk Varian anu nempatkeun kana pasaran ...

Naha Pilih Us

  • Garapan 6 Taun '

    Garapan 6 Taun '

    6 taun pangalaman dina UPS, Inverter, panel surya sarta accu manufaktur sarta exporting.

    Maca deui
  • Hiji-eureun Meuli

    Hiji-eureun Meuli

    rentang pinuh ku suplai produk kakuatan, maturan salah-eureun meuli.

    Maca deui
  • Tim Penjualan profésional

    Tim Penjualan profésional

    Tim jualan profésional, maturan jasa Pribadi jeung dedicated.

    Maca deui
  • LED string Lampu
  • LED High tihang lampu
  • LED linier Magnetic Retrofit Kit
  • LED linier Panel Lampu
  • LED lampu bay Low
  • LED Panel Lampu
  • LED Balloon Lighting
  • Retrofit kit LED
  • LED High bay lights
  • LED Lampu Gawé

Sertipikat

LED string sertifikasi lampu ETL
Liniér Magnetic Retrofit sertifikasi Kit ETL
Loading dok Lampu ETL sertifikasi
sertifikasi LVD
SAA bijil
Sertifikasi CE-EMC
Sertifikasi CE-LVD
sertifikasi EMC
LED Banjarnegara Lampu ETL
LED Banjarnegara Lampu FCC
LED Highbay Lampu (Parkir LED Lot Lampu) sertifikasi ETL
LED IP64 Banjarnegara Lampu CA01 ETL
Sertifikasi ETL LED linier Panel Lampu
Sertifikasi ETL LED Panel Lampu
Sertifikasi ETL LED Retrofit kit

kira-kira

Prostar News

langganan

  • 8

    88

    taun Didirikeun
  • 8

    88

    Taun Trade Internasional
  • 12

    812

    Insinyur teknis
  • 30

    830

    Exporting Nagara

Youlumi is a professional LED R&D manufacturer and energy expert.